Verhaal

De Rondkomers. Samen sterk tegen geldzorgen.

Heeft een familielid, vriend, collega of buurman moeite om de touwtjes aan elkaar te knopen of heb je het idee dat hij of zij in financiële problemen verkeert? Het kan lastig zijn om hierover te praten, maar het is belangrijk om tijdig actie te ondernemen voordat de problemen zich opstapelen.

Partners

De Rondkomers is een samenwerking tussen Buurtplein, gemeente Doetinchem, Platform Armoedebestrijding Doetinchem, Laborijn, UWV en Rabobank Graafschap, Betaald Voetbal De Graafschap, het Graafschap College, Sité Woondiensten en Stichting Stadskamer.

Wie zijn De Rondkomers?

De Rondkomers is samenwerkingsverband van onder andere Buurtplein en de gemeente Doetinchem. Als je om ons hulp vraagt, dan word je geholpen door een medewerker van Buurtplein of het Bureau voor financiële ondersteuning (Bvfo) van de gemeente Doetinchem.

Word vriend van
De Rondkomers

Samen met onze partners streven wij naar zo min mogelijk financiële zorgen voor alle inwoners van de gemeente Doetinchem. Dit doen we door themagerichte projecten en initiatieven op te zetten. Samen sterk tegen geldzorgen!

Ben je enthousiast en wil je ons financieel of op een andere manier steunen? Word vriend van De Rondkomers. Stuur een berichtje naar info@derondkomers.nl. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.