Ruim 200 studenten checken hun financiën in de week van het geld

Op dinsdag 12 maart, woensdag 13 maart en donderdag 14 maart zijn De Rondkomers, in de kader van het week van het geld, aanwezig geweest bij diverse locaties van het Graafschap College.
Jongeren
Taboe doorbreken

Week van het geld - Hoe ben jij je geld de baas?

Leren omgaan met geld kun je al op jonge leeftijd leren. Belangrijk want van jongs af aan krijg je met flink wat financiële verleidingen te maken. In de week van het geld, van 11 t/m 15 maart 2024, gaan we daarom actief met jongeren in gesprek over hoe zij grip kunnen krijgen op hun geld.
Jongeren
Taboe doorbreken

Overzicht geeft grip; zet je inkomsten en uitgaven op een rij

Wil je meer overhouden, kun je zelfs sparen of moet je juist besparen? Om antwoord te kunnen geven op deze vragen is het goed om je doelen te bepalen en je inkomsten en uitgaven op een rij te zetten. In deze blog lees je hoe je dat kunt doen.
Taboe doorbreken

Terugblik op geslaagd werkgeversontbijt

Op donderdag 8 februari waren ruim 25 werkgevers in de Stadskamer aanwezig om kennis op te doen over hoe om te gaan met werknemers met geldzorgen. We kijken terug op een goede bijeenkomst waar herkenning, ervaringen en zorgen werden gedeeld en een stuk bewustwording is gecreëerd.
Werkvloer

Geef je op voor de werkgeversbijeenkomst Geldzorgen van de werkvloer

Wakker worden! 60% van de mensen met financiële zorgen heeft een baan. Op donderdag 8 februari organiseert De Rondkomers daarom van 8.00 uur tot 10.00 uur een bijeenkomst voor werkgevers bij de Stadskamer aan de Raadhuisstraat 34 in Doetinchem. Voor ontbijt wordt gezorgd.
Werkvloer

800 leerlingen hebben lesprogramma 'Grip op Geld' gevolgd

Na het succes in voorgaande schooljaren, hebben we in 2023 opnieuw veel leerlingen weten te bereiken met ons lesprogramma 'Grip op Geld'.
Jongeren
Laad meer