Taboe doorbreken

Praten over geld. Ieh, dat is eng. Het is dé reden waarom we De Rondkomers hebben opgericht. Door het taboe te doorbreken hopen we dat je eerder aan de bel zal trekken. We proberen het praten daarom wat makkelijker te maken.

Campagne Samen sterk tegen geldzorgen
De gemeente Doetinchem heeft een pakket aan maatregelen samengesteld om inwoners die het financieel lastig hebben te steunen. Onderdeel van het pakket is de ontwikkeling van een Doetinchem brede publiekscampagne om het taboe op geldzorgen te doorbreken. Frappant uit Aalten is het brein achter de campagne Samen sterk tegen geldzorgen. De campagne is begin 2024 gestart.

Poenpra0t
We maken gebruik van een kaartenset met vragen over poen. Te gebruiken in allerlei settings: met vrienden, met collega’s en op school. Wat zou je doen met een miljoen? Vertrouw je mij jouw geld toe? Wat is het laatste tikkie wat je hebt gestuurd? Het zijn enkele vragen uit de set. Je kunt deze kaartenset gratis bij ons bestellen.

Bakkie in de Rondkomers huiskamer
Lekkere koffie en een goed gesprek. We creëren een huiskamer op locatie om het op een laagdrempelige manier over geld te hebben. Uiteraard maken we ook gebruik van de poenproat. Regelmatig staan we op de Doetinchemse markt!